Alt det andet,  DIY,  Haven,  Møbler,  små projekter

Køkkenbord af paller til bålpladsen

Jeg havde faktisk svoret at jeg aldrig ville bruge gamle europaller til møbler, da jeg faktisk synes de virker rigtig klodsede og upraktiske. Jeg har kun prøvet at sidde i enkelte, men det har ikke været yderst behageligt. Jeg vil dog sige at tanken i at bruger pallerne istedet for at kassere dem er en rigtig dejlig tanke, og selve konceptet i at genbruge materialerne er jo lige i min ånd.

Og man skal jo aldrig sige aldrig, så jeg tog selv udfordringen op, og har samlet (vil ikke rigtig kalde det bygge) et afsætter/køkkenbord til vores bål-terrasse.

Fra et andet projekt havde vi en rest bordplade på 175 cm til overs, europaller har vi en masse stående af, og træbeskyttelse er også altid på lager, så med ungernes hjælp gik jeg i sving med at lave bordet af det vi lige har herhjemme.

IMG_2414
En rest af en bordplade og en europalle der alligevel står og fylder skal forvandles til et køkkenbord på bål-terrassen
IMG_2418
Europallen bliver skåret over på midten, så passer det perfekt med bordpladen på 60 cm
IMG_2419
min ene trofaste hjælper tager høreværn på med radio i, og så gik han ellers i krig med at save pallen over. Det tog ham 20 minutter, men han gav ikke op..!
IMG_2423
Min anden hjælper i gang med at male de halve paller sorte med en rest træbeskyttelse.
IMG_2427
Begge paller er male sorte i alle huller og sprækker.
IMG_2432
Bordpladen er delt i to, så den øverste plade er lidt større end den der skal sidde i midten. Da der både skal være plads til at der kan hænge kroge til redskaber og holder til pander og snobrødspinde, skal pladen øverst ikke dække pallen fra kant til kant øverst.

Så simpelt er bordet tænkt, og når terrassen lige har fået en gang olie, og jeg får bygget et havebord, skal jeg nok poste billeder af bordet i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.