Alt det andet,  ferie,  Økologi,  selvforsyning

Efterår = hyggetid

Hver årstid har sin charme, men for mig er efteråret indbegrebet af hygge. Blæsten rusker udenfor og der er ild i brændeovnen. Morgenturen med hunden har hver dag sin glød, hvor der for nogle dage siden var tæt tåge i skoven, mens solen stod op over søen, mens der i dag er vindstille og klart vejr.

I dag, hvor efterårsferen for alvor er startet, er der ikke en vind der rør sig uden for. I går på turen i skoven var det også vidunderligt at være ude, og det er jo en fryd i ferietiden at ungerne er med ude og opleve alt forandre sig. De er nu begge rigtig gode til at ville med ud at lufte hunden, og nyder at klatre på stammer og finde magiske dyr i skoven.FullSizeRender-5FullSizeRender-3For mig er det også vigtigt at få efteråets farver og stemninger med ind i huset, så ud over de mange stearinlys der ofte er tændt, så er der en masse skønne ting i haven og skoven, som kan pynte her i efteråret. Der skal ikke så meget til, og det er nemt at fylde på i løbet af efteråret, når ungerne finder kogler, grene, mos eller andet i skoven/haven, som kan pynte iblandt alt det andet.

IMG_0994FullSizeRender-4

Og sidst, men bestemt ikke mindst, så er der stadig en masse grøntsager at hente i køkkenhaven. Det nyder både vi og hønsene/kaninen godt af langt ind i vinteren 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.