Alt det andet,  Cathrinelund,  ferie,  Sommerhus

Tilbage med et stort nyt projekt!

Det er jo lige før at man skulle tro at jeg har glemt bloggen, men næ nej, der er bare kommet en længe ventet forstyrrelse ind i tilværelsen. og nej, ikke flere børn, men et hjertebarn i skikkelse af et skønt lille sommerhus i Sverige.

3b4c8ac4a733e5c6b34138f186a76f836a648c89
I oktober gik handlen igennem, og jeg fik overrakt nøglerne til det skønneste torp i Ekeröd, Glimåkra. 12170630_10207018758041860_1907272454_n

Vi har faktisk længe ledt efter et hus i Sverige, så det er helt overvældende at det lige pludselig er lykkedes! men det betyder jo også at der er to huse der skal renoveres, så der er nok at se til.

Huset er hurtigt blevet døbt Cathrinelund, det skulle jeg lige vænne mig til 🙂 men jeg synes det passer rigtig fint til huset. Det er et klassisk svensk træhus, med en stor gammel porcelænskakkelovn i stuen. Der er dog både vand, el og kloak indlagt så det er jo ikke primitivt, men det ligger dejligt øde, og på lidt over en tønde land.

Vi har endnu ikke net i Sverige, og jeg har faktisk ikke travlt med at få det, for det er utrolig afslappende at være afsted uden den konstante opmærksomhed på telefon og computer, også for ungerne.

Hvis du vil følge renoveringen af huset i sverige, så har jeg lavet en side om huset her: cathrinelund.arendahl.dk eller på facebook på https://www.facebook.com/cathrinelund.sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.