Alt det andet,  Kager,  Værtindegave

Hjemmelavede muffinsforme – SÅ fine!

Ingen hemmelighed at jeg bager meget… Køkkenskabet rummer altid til en chokoladekage, en gang pandekager, boller eller andet lækkert. Men her til aften da jeg skulle lave muffins sammen med Frida og en veninde, er der pludselig ikke muffinsforme nok! Det er simpelthed aldrig sket før, det må være alle haveprojekterne og turene i byggemarkeder, der har fået mig til at glemme lageret i køkkenet. Men heldigvis er det jo ikke det værste at mangle, og med lidt erfaring i at beklæde alverdens forme til kager, så tænkte jeg straks at bagepapir da var løsningen. Jeg er sikkert ikke den første som bruger denne løsning, men jeg synes simpelthen at det er bliver så fint, at jeg tror det bliver den foretrukne metode fremover.

 

Det eneste der er brug for, er en saks og en rulle bagepapir 🙂 Jeg brugte lige en tom muffinsform til at måle bunden på de første par stykker, men fik hurtigt fornemmelsen af størrelsen.

 

Klip et styke på ca 10 X 10 cm og klip riller ind til det der skal være bunden i formen.

 

Put papiret i formen, og lad stykkerne overlappe hele vejen rundt. Det skønne med den enkle firkantede form, er de spidser der kommer. Skønt udtryk.

 

De holder super fint formen i ovnen, og det er meget nemt a få papiret af bagefter. Jeg synes faktisk at have bøvl men de fleste muffinsforme, at der sidder kage tilbage når man forsøger at fjerne formen, men det skete ikke her.

Jeg er vild med de forme der har lidt kant, og et rustikt udtryk er lige i min smag, så mere simpelt bliver det ikke.

Velbekomme 🙂

Skønt rustikt udtryk 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.