Alt det andet,  ferie,  Sommerhus

Påske på højtryk!

IMG_2548
Det er svært at drive Balder indenfor i det skønne vejr

Påsken startede ikke ud med det bedste vejr, men som altid er der skønt i Sommerhuset. Her har vi haft nogle vidunderlige dage med dejligt vejr, hygge, afslapning, jagt efter påskeæg, lange ture på stranden og i skoven og skøn mad. Jeg har efterhånden fundet ud af, at den bedste ferie, er den hvor vi ikke laver noget, andet end bare at være sammen. At komme væk hjemmefra og bare give sig tid til at være sammen og lave ingenting er den bedste ferie for os. Mange har en tendens til at finde på noget at lave i ferien, udflugter, museer, forlystelsesparker, indendørs legepladser mm, men vi fandt for nogle år siden ud af, at der hvor tempoet kommer helt ned, også for ungerne er, når vi får lov at kede os sammen – for vi keder os jo ikke, vi finder hinanden. Og det er Det ferie handler om.

IMG_4281
En af de ting, der for mine unger er tegn på at det er ferie, er is i Rørvig havn. Og det er SÅ heldigt at det meste åbner op her i påskeferien.
IMG_0997
Ved Høve Strand er der en fantastisk hundeskov, med både bakker, skov og strand. Et fantastisk sted at tilbringe en formiddag med ungerne og hunden.
IMG_1324
Hvor hverdagen nogle gange indeholder lige rigeligt nok Ipad og playstation efter min mening, så er ungerne ikke til at drive ind når vi er i sommerhuset.
En fast påsketradition er skattejagt efter påskeæg i hele haven. I år fandt ungerne en meget stor mængde påskeæg, som forhåbentlig holder nogle dage 🙂
IMG_2536
Der gik sport i at pynte sandkager i strandtema og skovblomster 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.