DIY,  Haven,  Møbler

Nye terrasser

Det er SÅÅ langt tid siden jeg har skrevet, men det er ikke fordi der ikke sker noget herhjemme på matriklen, tværtimod faktisk. I løbet af forsommeren er der sket en masse i haven. Vi har ikke haft nogen terrasse eller siddeplads ude siden vi flyttede ind i 06, men har brugt bålpladsen/græsplænen og køkkenhaven hvis vi skulle side ude og spise eller nyde noget koldt at drikke. Det skulle der gøres noget ved i år. Første projekt blev en mindre terrasse i gårdhaven, som er det første skridt i opbygningen af denne. Planen er brudfliser og stepables, en lille terrasse mere af chaussesten og en overdækket udekøkken. Første skridt er nu tager, og terrassen er bygget. Igen med kæmpe hjælp fra min far, så det tog os to fem dage at bygge den.

IMG_0771 IMG_0779FullSizeRender-4

I samme stil skulle der være en stor terrasse langs huset ud mod den store græsplæne, hvor vi i foråret har fået fældet 23 grantræer. Det har skabt så ualmindelig meget lys og luft, og nu skal den plads udnyttes.

IMG_3942 IMG_3259 IMG_9485 IMG_3363 IMG_2115FullSizeRender-3

Vi har allerede nydt mange stunder på de nye terrasser, og der er faktisk planer om et par stykker mere i den store have. Det er jo skønt at have forskellige muligheder, alt efter vejr og årstid.

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.